Durven of de Waarheid

Het meest uitdagende partyspel met vrienden!

Download de gratis Durven of de Waarheid app voor iOS en Android. Ontdek 1.000+ vragen en opdrachten! 😈

Durven of de Waarheid app
Durven of de Waarheid app
Durven of de Waarheid app

Leer je vrienden écht kennen!

Altijd al willen weten over die eerste kus van een vriend of vriendin? Of vraag je je al jaren af hoe dat ene meisje over je denkt? Maak een feest of logeerpartij meer intiem en interessant met Durven of de Waarheid (Truth or Dare)! Het nummer één spel om plezier te hebben met je vrienden. 😳

Het leuke, actieve en ondeugende gezelschapsspel!

Verzamel al je vrienden en laat Durven of de Waarheid je leiden. Geef de telefoon door en kies tussen het beantwoorden van een vraag of het uitvoeren van een opdracht — Het is leuk, actief en totaal zonder grenzen! Speel door alle drie de categorieën: voor beginners, ervaren spelers en waaghalzen die op zoek zijn naar nog meer uitdaging!

De spelregels: Hoe speel je Durven of de Waarheid?

Durven of de Waarheid (of: Truth or Dare) is hét klassieke partyspel voor een feest of logeerpartij om je vrienden beter te leren kennen. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol met gênante vragen en leuke opdrachten!

Het spel moet met minstens twee spelers gespeeld worden. Hoe groter de groep, hoe leuker! Bepaal als groep wie er mag beginnen. De speler die mag beginnen, moet kiezen tussen: “Doen, Durven of de Waarheid?”. Vervolgens krijgt deze speler een vraag of een opdracht die de rest van de groep of de voorgaande speler mag verzinnen.

Heb je even wat inspiratie nodig? Je vindt de leukste Truth or Dare vragen online via deze website. We hebben honderden leuke vragen en opdrachten voor je verzamelt!

Lees de volledige speluitleg

Download de officiële app 😍

Volg ons op onze Instagram @playtruthdare!